Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Technische support

Goed opgeleid en een flinke bagage aan ervaring en bekwaamheid op het gebied van ontwikkeling en onderhoud van machines staan wij u graag zowel adviserend als praktisch ten dienst.

  • Jarenlange ervaring in machinebouw, installatietechniek en automotivebranche. Maakt dat wij in staat zijn om u prima te adviseren, daar waar gewenst ondersteuning kunnen bieden o.a. het onderhouden en veilig maken/houden van uw machine en of wagenpark. Maar ook installatiewerk, laswerk en complexe elektronische storingen van met name VAG auto’s zijn onze specialisaties.

  • Reparatie Veel van onze werkzaamheden zullen op locatie van de opdrachtgever kunnen worden uitgevoerd. In onze speciaal ingerichte werkplaats kunnen wij naast machinereparatie ook Roestvrijstaal en Aluminium materiaal lassen.