Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Hijsmiddelen

Hijshulpmiddelen zoals hijsbanden, staalstroppen, hijskettingen hebben een vrij hoog risico-ongelukken te veroorzaken. Daarom dienen deze regelmatig te worden geïnspecteerd. Slijtage en of overbelasting zijn vaak de oorzaak van een slechte kwaliteit van het hijsmateriaal. Volgens risicoanalyse is bepaald dat buiten de periodieke inspectie ook een beproeving moet plaatsvinden Dit kan om de 3, 5 of 10 jaar zijn, afhankelijk wat er door de fabrikant is vastgesteld.Bij levering van nieuwe hijswerktuigen wordt altijd een '2A' verklaring afgegeven. Het is noodzakelijk voor inspectie en beproeving dat deze verklaring aanwezig is.

Wij keuren en certificeren uw Hijshulpmiddelen volgens de geldende normen. Wanneer uw hijshulpmiddelen volgens deze normen zijn gecertificeerd, is er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit.

 

Zorg dat u voldoet aan de normen van de arbowet en laat op tijd uw arbeidsmiddelen keuren. Vraag offerte aan