Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Rolsteigers

Rolsteigers hebben een hoog ongeval risico. Steigers worden veelvuldig in en uit elkaar gehaald. Hierdoor is slijtage een van de oorzaken dat steiger niet 100% veilig is. Daarnaast is het regelmatige vervoer daarbij is de kans op beschadigen en zelfs doorknikken erg groot. Maar ook gemak en nonchalance bij het opbouwen en in het gebruik, of het weglaten van onderdelen(leuningen, stabilisatoren, kantplanken) is vaak de oorzaak van ongelukken. De periodieke inspectie is daarom gericht op de compleetheid en de technische staat van de rolsteiger.

Wij keuren en certificeren uw snelbouwsteigers volgens de geldende normen van de NEN2718. Wanneer uw verplaatsbaar klimmateriaal volgens deze normen zijn gecertificeerd, is er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit en VCA richtlijnen. De arbeidsmiddelen worden voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is, u krijgt tevens een certificaat op papier met alle relevante gegevens over het klimmateriaal en de keuring.

Vraag offerte aan