Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Landbouwmachines

Landbouw is een sector waar men veel te maken heeft met machines met een groot vermogen en veel draaiende onderdelen. Vaak zien we machines die aangepast zijn om het gebruiksgemak te vergroten maar waarbij de veiligheidsaspecten vergeten of weggelaten worden.

Het is zeer aan te bevelen om regelmatig inspecties uit te laten voeren door iemand die vanuit veiligheidsoogpunt de machines beoordeeld. Nog maar al te vaak wordt niet beseft dat ook werkgevers in de landbouw door de wet verplicht worden zorg te dragen voor de veiligheid van hun materieel en personeel. De gevolgen zijn zeker niet zonder risico.

Daarnaast kan het niet keuren van uw machines beboet worden, maar ook verzekeringsmaatschappijen kunnen het ontbreken van een keuring aangrijpen om aansprakelijkheid af te wijzen.

Wij keuren en certificeren uw machines naar de daarvoor geldende normen zodat er wordt voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit en VCA richtlijnen. De machines worden voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is, u krijgt tevens een certificaat op papier met alle relevante gegevens over de machine en de keuring.

Vraag offerte aan