Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Arbeidsinspectie

De Arbeidsinspectie speelt een belangrijke rol bij de handhaving van regels die erop geënt zijn om een veilige werkomgeving te creëren voor uw werknemers.

Zo kan het zijn dat de Arbeidsinspectie een ‘steekproef’ bezoek bij uw bedrijf en of werklocatie komt doen.

Is er een ongeval met letsel geweest dan komt de Arbeidsinspectie altijd bekijken of de regels en voorschriften voldoende zijn nageleefd. Voldoet u met uw bedrijf niet aan de regels die de wet voorschrijft, dan kan dat ver reikende gevolgen hebben.

Zo kunt u onder andere door verzekeringsmaatschappijen aansprakelijk worden gesteld. Zorg er daarom voor dat u op de hoogte bent van de regels die er zijn omtrent de veiligheid van uw werknemers en uzelf. Wilt u uw arbeidsmiddelen volgen de geldende richtlijnen laten inspecteren en of keuren, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan