Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Tuin- en parkmachines

Tuin en parkmachines hebben per definitie veel scherpe en of draaiende onderdelen waardoor ernstig letsel kan ontstaan. Denk aan kettingzagen, maaimachines, freesmachines etc.

Veel bedrijven die te maken hebben met het onderhoud van tuinen en parken beseffen vaak te weinig dat ook zij door de wet verplicht worden zorg te dragen voor de veiligheid van hun materieel en personeel. Ook hier zijn de gevolgen zeker niet zonder risico. Daarnaast kan het niet keuren van uw machines beboet worden, maar ook verzekeringsmaatschappijen kunnen het ontbreken van een keuring aangrijpen om aansprakelijkheid af te wijzen.

Wij keuren en certificeren uw machines naar de daarvoor geldende normen zodat er wordt voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit en VCA richtlijnen. De machines worden voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is, u krijgt tevens een certificaat op papier met alle relevante gegevens over de machine en de keuring.

Vraag offerte aan