Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Home

Specialist op het gebied van NEN3140 keuringen, onderhoud en techniek...

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van de website is het mogelijk dat de informatie onjuist c.q. onvolledig is. De informatie wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde direct en zonder kennisgeving worden aangebracht. 

De beheerders van de website zijn niet aansprakelijk voor enige directe dan wel indirecte schade, ontstaan door het gebruik van deze website of informatie daarvan, alsmede van websites waarnaar wordt verwezen.

Er is veel moeite gedaan om ervoor zorg te dragen dat de informatie op deze website correct is, maar wij geven geen garanties met betrekking tot accuratesse en courantheid. De beheerders van de website kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor de aangeboden informatie op deze website en andere websites waar naar wordt verwezen. 

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

 

Offerteaanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het keuren van uw arbeidsmiddelen. offerte aanvraag 

Techischgekeurd.nl is een initiatief van TSS-Protech. Voor alle te leveren en geleverde diensten gelden de Algemene voorwaarden van TSS-Protech. Disclaimer